CV INSTALLATIE

Natuurlijk kunnen wij alle soorten CV-ketels bij u thuis installeren wij zijn experts in CV Installatie. Vraag hiervoor een scherpe vrijblijvende offerte aan en vaak kunnen wij dan binnen korte termijn uw huis weer van comfortabele warmte voorzien.

Een storing aan uw CV-ketel, geiser of ander gastoestel komt altijd ongelegen. Het loont dan ook de moeite om dit soort ongemak te voorkomen door te investeren in onderhoud. 

Waarom onderhoud?

Wij kunnen uw ketel, geiser of ander toestel periodiek voor u inspecteren en onderhouden.

Met tijdig onderhoud voorkomt u storingen en dure reparaties die ontstaan door vervuiling of lekkage. U bespaart stookkosten omdat goed onderhoud ervoor zorgt dat het rendement hoger blijft. Bovendien kan een slecht werkende ketel gevaarlijk zijn, met name een zogenaamd open toestel.

Hoe vaak is onderhoud nodig?

De termijn tussen twee onderhoudsbeurten ligt tussen de 12 en 24 maanden. Dat kan per type ketel verschillen. Wij raden aan hierin het advies te volgen van de fabrikant.

Wat wordt er gedaan bij een onderhoudsbeurt?

Bij een onderhoudsbeurt worden diverse controles en metingen uitgevoerd. Indien nodig wordt de ketel afgesteld en wordt water bijgevuld. De resultaten worden in een meetrapport genoteerd. Vervangen onderdelen worden op de servicekaart aangegeven.

Prestatiecontract

Informeer ook naar de mogelijkheden van een contract waarin het verhelpen van tussentijdse storingen is opgenomen.