UITLEG WEBWINKEL

Zoeken

U kunt in onze webwinkel op 2 manieren artikelen vinden. De eerste manier is het zoeken via het zoekveld. Hierin kunt u zoeken op trefwoord, typenummer, EAN, naam of groepnaam in het zoekveld. De tweede manier is het zoeken op afbeelding in de weergegeven productgroepen. Via een classificatiesysteem komt u uiteindelijk op artikelniveau van een gekozen (sub)groep.

Offerte aanvragen / Bestellen

In onze webwinkel worden door de fabrikanten geadviseerde verkoopprijzen getoond. De werkelijke prijzen kunnen hiervan afwijken. U kunt er daarom voor kiezen in de winkelwagen geplaatste artikelen niet direct te bestellen, maar eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. U wordt gevraagd uw contactgegevens op te geven. Na het verzenden van uw bestelling of offerteaanvraag nemen wij contact met u op om prijs, levertijd en betaalwijze af te spreken.

Levering

De bestelde producten kunt u in principe bij onze balie afhalen. Grotere bestellingen kunnen in overleg ook worden bezorgd.

Betalen

Bij het afhalen van de bestelde artikelen kunt u contant afrekenen. Voor geregistreerde klanten is levering op rekening ook mogelijk.

Retourneren

Afgehaalde producten kunnen binnen 10 werkdagen worden geretourneerd. Wij kunnen uitsluitend producten terug nemen die onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Speciaal voor u bestelde artikelen (niet courant) kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden

voor leveringen via internet zijn ook onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden op de Contact pagina