Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, voor de sanitaire installaties bent u bij ons op het juiste adres. Voor elk budget kunnen wij het leidingwerk aanleggen en het sanitair leveren en monteren.

Riolering

Een goed aangelegde riolering kan problemen als stank, verstopping en lekkage voorkomen. Ook zaken als geluidshinder en brandwerendheid verdienen aandacht. Onze tekenafdeling is goed op de hoogte van de richtlijnen. Zo kunnen we onze monteurs op pad sturen met een goed ontwerp. Met vakmanschap worden de installaties aangelegd. Voor camera inspecties en ontstoppingen werken wij samen met specialistische bedrijven.

Waterleiding

U wilt een waterleidingsinstallatie met een comfortabele hoeveelheid warm water. Daar wilt u ook niet te lang op wachten. Belangrijker nog is dat u niet ziek wordt van het water uit de leidingen. Wij leggen installaties aan waarbij u er op kunt vertrouwen dat dit in orde is. De BRL6000 certificering deelgebied 7 en 8 garanderen dat ons werk van ontwerp tot oplevering aan de geldende normen wordt getoetst.

Sanitair

De garnituren in uw badkamer bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw badkamer. Bij het inrichten van een nieuwe badkamer kunnen wij u adviseren in de keuze van het sanitair. Vaak zoeken wij daarbij de samenwerking met een showroom. Daarbij wordt er in overleg met u door de showroom of door ons een gemaatvoerde tekening gemaakt zodat u exact krijgt wat is afgesproken.