DAKWERK

‘Je moet het dak repareren als de zon schijnt’ een oude wijsheid maar veel minder vaak nodig als uw dak is voorzien van de juiste dakbedekking. Bij Technisch Installatiebedrijf De Boer uit Hazerswoude kunt u terecht voor al uw Dakwerk.

Dakbedekking

Ons bedrijf verzorgt het waterdicht afwerken van platte daken, dakkapellen en dakranden. Hiervoor maken we gebruik van diverse materialen en technieken. Afhankelijk van de situatie maken we een keuze voor bitumen, kunststof, zink of ander materiaal en natuurlijk voor de juiste isolatie.

Bitumen dakbedekking

De beproefde manier om een plat dak waterdicht af te werken. Rollen APP worden met de brandermethode op een onderlaag bevestigd. Een toplaag van leislag geeft het dak extra bescherming tegen zon en weersinvloeden.

EPDM en kunststof

Een EPDM-rubber of PVC dakbedekking wordt met lijm op het dak bevestigd. Dit is een uitkomst in situaties waar niet veilig met een brander kan worden gewerkt. Bovendien is dit een duurzame keuze doordat de dakbedekking jaren meegaat.

Zinkwerk

Voor ambachtelijk zinkwerk bent u bij ons op het goede adres. Dakgoten, deklijsten en hemelwaterafvoeren worden vakkundig aangebracht. Maatwerk kan in onze werkplaats worden gemaakt. Hiervoor gebruiken we machines als zetbanken, een slagschaar en een kraalmachine.