HISTORIE

Opgericht op 1 april 1974 als Elektrotechnisch Installatiebedrijf H.A. de Boer. Dit was een firma, gevestigd op Rijndijk 194 te Hazerswoude en was een eenmansbedrijf.

 

Op 1 oktober 1974 is Th. B. de Boer erbij gekomen en is de naam gewijzigd in Technisch Installatiebedrijf de Boer. Op die datum werd ook het pand Rijndijk 3A te Hazerswoude aangekocht. Na enige verbouwing werd in de schuur kantoor, werkplaats en magazijn gemaakt. De werkzaamheden bestonden hoofdzakelijk uit het aanleggen van elektrotechnische-, gas-, waterinstallaties, aanbrengen van sanitair en dakwerken.

 

Al gauw was er zoveel werk, dat er medewerkers in dienst genomen konden worden. In 1978 werd het pand uitgebreid met een extra magazijnruimte. Later is er een losse unit bij geplaatst waar de kantine en de tekenkamer in gehuisvest werden. Ook dit werd te klein en er werd besloten een nieuw pand te bouwen op hetzelfde terrein naast het oude gebouw. In september 1985 is het bedrijf verhuisd naar deze nieuwbouw. Het oude gebouw is toen gesloopt en op de vrijkomende plaats is een parkeerterrein aangelegd. In het nieuwe gebouw kon weer behoorlijk gewerkt worden en ook het magazijn kon overzichtelijk ingericht worden.

 

In 2001 is Th. B. de Boer teruggetreden uit de directie en heeft H.A. de Boer het bedrijf voortgezet. In 2004 is P.C. de Boer toegetreden tot de directie.

 

Ondertussen bleef het bedrijf groeien waardoor werd besloten het pand en bedrijfsterrein uit te breiden. In 2007 is de 1e paal geslagen van een uitbreiding naast het bestaande pand. Hierin is 460m² ruimte voor werkplaats en opslag en 360m² kantoorruimte. Op 1 oktober 2009 heeft P.C. de Boer het bedrijf overgenomen en is H.A. de Boer teruggetreden uit de directie. Hij blijft nog wel bij het bedrijf betrokken in een adviserende rol.

 

Inmiddels bestaat het personeelsbestand uit ongeveer 40 vaste medewerkers en 4 oproepkrachten. Het wagenpark bestaat uit 35 bedrijfswagens.

 

Voor bijna alle disiplines in de installatietechniek heeft ons bedrijf deskundige en vakbekwame medewerkers. Wij kunnen u daardoor in een breed scala van installatiewerkzaamheden van dienst zijn. Meer over onze diensten…